wacht

 

Wachtkamer

Al trachten we het wachten te beperken, toch is het niet altijd te vermijden. Zeker tijdens de spreekuren niet. De wachtkamer is echter ruim genoeg om de mensen en hun huisdier comfortabel te laten wachten. En de kans geeft om rustig met de andere mensen te praten.

 

Spreekkamer

Er is een ruime spreekkamer wat de dieren toelaat om eerst even rond te wandelen ter verkenning. Het vormt ook geen probleem als er meerdere mensen meekomen met het huisdier.

spreek
operatie

 

Operatiekamer

een aparte operatiekamer staat altijd klaar voor een eventuele dringende operatie. Met de nodige apparatuur zoals gasanesthesie, hydraulische tafel, baxters, etc. bij de hand.

 

Röntgenkamer

Er is een aparte kamer voor RX voorzien. Het toestel is een tweedehands toestel uit humane geneeskunde dat zeer scherpe foto’s toelaat. Het toestel wordt jaarlijks onderworpen aan een officiële controle. Er worden steeds loden jassen gedragen door alle meewerkende personen. Sinds 2012 worden de foto's in onze praktijk ook digitaal ontwikkeld.

radiografie
hospit

 

Hospitalisatie
ruimte

Voor dieren die herstellen van een operatie, die wachten op een operatie en die moeten opgevolgd worden. Er is een centrale verwarming en een warmtelamp voorzien om de dieren de nodige warmte te geven.

 

Apotheek

Er is een ruime apotheek zodat de meeste medicatie, zowel de reguliere als de homeopathische als de kruiden als de voeding, meestal in voorraad is.

homeopathie